Tratamentul anticelulitic Power Shape 3 Max

Power Shape 3 Max este tratamentul care imbina cu succes puterea a 3 tehnologii: ultrasunete cavitationale, vacuum si radiofrecventa multipolara. Inca de la prima sedinta se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe langa reducerea consistentei masei adipoase.

De ce sa alegi tratamentul anticelulitic Power Shape 3 Max?

1. Este o metoda non-invaziva si non-agresiva.
2. Are efect rapid si de lunga durata.
3. Previne ulterior formarea aspectului de ,,coaja de portocala”.
4. Aspectul pielii este rapid vizibil imbunatatit.
5. Adipozitatile sunt substantial reduse.
6. Conturul este remodelat.
7. Durata unei sedinte de tratament anticelulitic este de 50 minut.

Pentru rezultate optime se poate combina cu presoterapia pentru accelerarea drenajului limfatic.

Combatem cu succes celulita chiar si in stadii foarte avansate cu tratamentul anticelulitic Power Shape 3 Max 3 tehnologii cu rezultate vizibile dupa fiecare sedinta!

Power Shape imbina puterea a 3 tehnologii:

Ultrasunete cavitationale

Cavitatia este cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei cu efecte asemanatoare liposuctiei chirurgicale. Mai exact, cavitatia are la baza actiunea ultrasunetelor de joasa frecventa, care formeaza mici bule de gaz (numite si bule cavitationale) reducand prin implozie volumul celulelor adipoase. Continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

Vacuum

Terapia cu vacuum consta in aplicarea pe zonele afectate de celulita a unui microprocesator care: realizeaza un masaj mecanizat care decompacteaza nodulii de celulita, stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangelui prin dilatarea vaselor si o mai buna oxigenare si reduce semnificativ volumul celulelor adipoase.

Radiofrecventa multipolara

Radiofrecventa produce incalzirea tesutului adipos si a dermului. Aceasta incalzire favorizeaza: eliminarea de toxine si lichide, imbunatateste metabolismul celular si stimuleaza sinteza de colagen cu efect de “netezire” a suprafetei cutanate, aport de elasticitate si fermitate cutanata.