Tratament facial OxyGeneo

Ai nevoie de un tratament facial rapid, noninvaziv și cu efecte pe termen lung? OxyGeneo este inovația care a schimbat industria frumuseții la nivel mondial și de care poți beneficia și tu la Cory’s Beauty Salon – partener oficial OxyGeneo.

OxyGeneo este un concept unic de îngrijirea a tenului, care stimulează mecanismele naturale ale organismului, pentru o piele revitalizată și un ten echilibrat. Tehnologia OxyGeneo declanșează procesul natural de oxigenare, ceea ce duce la o piele mai netedă și revitalizată, cu efecte vizibile după prima ședință de tratament.

OxyGeneo este recunoscut în cele mai renumite centre spa și de înfrumusețare din lume ca fiind 3-in-1 Super Facial pentru că asigură, într-un singur tratament, 3 pași esențiali de îngrijire a tenului:

  1. exfoliere
  2. infuzie de nutrienți
  3. stimularea procesului natural de oxigenare a pielii, prin aportul de CO2.

Puterea oxigenării naturale, completată de efectul anti-îmbătrânire al radiofrecvenței tripolare Tripollar RF, ambele îmbunătățite de puterea ultrasunetelor, oferă rezultate vizibile imediat și efecte de întinerire pe termen lung.

Descrierea tratamentului

Aportul de CO2 pe suprafața pielii declanțează stimularea oxigenării naturale a pielii, crește fluxul de sânge și procesele metabolice naturale și contribuie la un ten cu aspect mai tânăr și mai sănătos.

Cum se desfășoară tratamentul OxyGeneo

Protocolul de tratament este bazat pe capsula inovatoare OxyPod, care combină beneficiile ingredientelor active cu exfolierea și oxigenarea. Aplicarea OxyPod pregătește tenul pentru tratament și infuzează ingredientele active într-un singur pas.

Aplicarea OxyPod este urmată de aplicarea serumului Geneo, cu ajutorul dispozitivului pentru masaj sau al celui cu Ultrasunete. Efectul sinergetic al celor două produse se bazează pe inovații în biologie, chimie și tehnologie. Fiecare OxyPod conține o combinație de ingrediente în stare latentă, care sunt activate la contactul cu gelul primer Geneo.

Tipuri de tratamente OxyGeneo

Kit-ul de tratament Geneo este disponibil în 3 variante: Geneo Balance Charcoal Facial pentru purificarea și echilibrarea tenului gras și îmbunătățirea texturii și aspectului acestuia, Geneo Revive Red Algae Facial pentru revitalizarea pielii terne și reducerea ridurilor fine și Geneo Illuminate Vitamina C Facial pentru uniformizarea nuanței tenului, îmbunătățirea aspectul de piele pigmentată și întinerirea tenul. OxyGeneo oferă beneficiile ingredientelor naturale, atent selecționat (cărbunele de bambus, algele roșii, vitaminele C, uleiurile de Aragan și Jojoba, vitaminele, antioxidanții și peptidele) într-un tratament cu efect puternic, dedicat tuturor tipurilor de ten și nevoilor specifice ale acestuia.

REVIVE: Tratament facial pe bază de alge roșii

Geneo Revive împrospătează tenul tern, reduce liniile fine și îmbunătățește aspectul și textura generală a pielii. Geneo Revive OxyPod conține alge roșii, un puternic antioxidant cu efecte anti-îmbătrânire, precum și acid cafeic și retinol, cunoscute pentru tratarea semnelor îmbătrânirii, oferind pielii un aspect întinerit. Serumul Geneo Revive completează efectul tratamentului cu ingrediente care încurajează producția de colagen și reduce semnele îmbătrânirii. Serumul conține un complex de peptide și floare de colț, nutrienți și vitamine precum jojoba și ulei de argan, vanilie și extract de coada calului.

ILLUMINATE: Tratament facial cu vitamina C

Geneo Illuminate uniformizează nuanța tenului, îmbunătățește aspectul de piele pigmentată și întinerește tenul. Geneo Illuminate OxyPod conține acid kojic și vitamina C pentru un efect uniform al nuanței pielii, precum și extract de opuntia și de morcov pentru hidratarea și netezirea pielii. Serumul Geneo Illuminate completează efectul tratamentului cu ingrediente puternic iluminatoare precum extract de scoarță de arbore și derivați de aminoacizi, ingrediente hidratante și nutrienți precum trigliceride, jojoba și complex de ulei de argan, vanilie și complex din extract de coada-calului.

Tenul tău va străluci din interior.

Pret tratament oxygeneo
(Balance, Revive sau Iluminate)- 280/ședința
Tratament Oxygeneo -50’+Radiofrecventa multipolara Oxygeneo- 350 lei -70’