Hair Styling

La Cory’s Salon Victoriei acceptam toate provocarile legate de tunsoare, coafura sau culoarea parului. Ridicam meseria la rang de arta prin viziune si tehnica, folosind produse profesionale, din varful industriei cosmetice.

Preturi si programari

Perfect Skin

Noul aparat Perfect Skin System, unic si inovator pe piata din Romania, redefineste contururile fetei, cu efect de umplere a ridurilor si stimulare a productiei de colagen prin mezoterapie (cu ser cu acid hialuronic, colagen, botox) si terma-lifting cu radiofrecventa. Fabricat in Franta de catre Institutul Bain Aux Plantes din Strasbourg.

Preturi si programari

Frizerie

Servicii dedicate special barbatilor! Frizerie, masaj capilar, tratamente anti-caderea parului si vopsit pentru domni. Masaj de relaxare, terapeutic si reflexoterapie pentru eliminarea stresului si a durerilor musculare.

Preturi si programari

Masaj

Masaj anticelulitic (cu creme termo, cu bat de bambus), masaj de relaxare, terapeutic, reflexoterapie. Tratamente de remodelare corporala prin vacuum, radiofrecventa, cavitatie, electrostimulare si impachetari la termocuverta (anticelulitice, detox, drenaj).

Preturi si programari

Manichiura si unghii tehnice

Servicii profesionale de maniuchiura, pedichiura, unghii false, modele si oja permanenta. Folosim produse de top (OPI, Peggy Sage paris, Ibd USA) pentru a satisface si cei mai exigenti clienti ai nostri.

Preturi si programari

Cosmetica si depilare

Tratamente si masaje faciale, anti-age dar si de curatire, tratamente pentru tenurile problematice. Folosim gama profesionala Hollyland Cosmetics Israel, brand de renume international ce foloseste numai ingrediente naturale ce sunt extrase de la Marea Moarta. Epilat cu ceara de unica folosinta dar si cu ceara traditionala, pensat, extensii gene 2D.

Preturi si programari

Power 3 Max

Power Shape 3 Max este tratamentul care imbina cu succes puterea a 3 tehnologii: ultrasunete cavitationale, vacuum si radiofrecventa multipolara. Inca de la prima sedinta se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe langa reducerea consistentei masei adipoase.

Preturi si programari

 

Fa-ti acum o programare pentru tratamentul anticelulita Power Shape 3-Max!