Noul aparat Perfect Skin System, unic si inovator pe piața din România, redefinește contururile fetei, are efect de umplere a ridurilor și stimulează producția de colagen.
Aparatul combina intr-o ședința 4 proceduri: prima etapa este peelingul cu ultrasunete si un gel special din acizi de fructe- ajuta la exfolierea pielii si indepartarea celulelor moarte.
Al doilea procedeu este cel de therma-lift prin radiofrecvență multipolara, cu ajutorul ei pielea este încălzita printr-un masaj circular pe toata fata si pe gat, stimulând astfel productia de colagen si elastina. Radiofrecventa ajuta la liftingul pieli si reduce depozitele de grasime ( in special in zona barbiei- gusa).
A treia etapa este mezoterapia virtuala care prin electroporatie introduce peste 90% din ingredientele active folosite in functie de nevoile clientei( acid hialuronic, botox ,vitamina C)in straturile profunde ale epidermei. Astfel ridurile sunt estompate, piele isi recapata nivelul de hidratare , ajuta la corectarea diverselor probleme de la nivelul pielii: petele pigmentare, pistruii.
Etapa de final consta in procedura de cryoterapie unde se foloseste un manipul rece impreuna cu o masca speciala, care hidrateaza, calmează pielea si închide porii.
Durata unei sedinte este de 60 de minute si se recomanda o cura de 5 ședințe la o săptămâna distanta, pentru rezultate vizibile si apoi cure de întreținere la fiecare doua luni.
Toate produsele folosite apartin brandului BAP Strasbourg si sunt special concepute pentru rezultate optime alaturi de aparatul PerfectSkin System.

Perfect Skin System este fabricat in Franta, de catre Institutul Bain Aux Plantes din Strasbourg.