CORY’S SALON

Cory’s Beauty Salon este un boutique salon situat in centrul Bucurestiului pe B-dul Lascar Catargiu (Piata Victoriei)(langa Orange Shop) , un bulevard istoric al Capitalei. Clientela noastra este formata din angajati ai firmelor de prestigiu aflate in apropiere (Banci , Firme de telecomunicatii, Firme IT, de avocatura, etc).

sign

2003

Cory’s Beauty Salon Victoriei a pornit initial in anul 2003 ( pe atunci Callas), ca o afacere in familie, din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate, preturi corecte, satisfactia ca atunci cand ne trec pragul este multumit si tratat unic, in functie de dorintele si nevoile sale. Schimbarile de look sunt specialitatea noastra. Cu totii stim ca o schimbare favorabila in exterior se reflecta in interior.

In prezent

Cory’s Beauty Salon este salonul unde puteti avea acces la cele mai noi si eficiente tehnici (vacuum, electrostimulare, ultrasunete ) precum si la cele mai rafinate produse de ingrijire ( OPI, Wella, Sothys, TIGI). Stilistii nostrii sunt pregatiti profesional si sunt orientati spre satisfactia dumneavoastra.

De ce noi

Serviciile salonului nostru de infrumusetare sunt precedate de ritualuri de alint constand in peeling, fiole cu ser, ampule cu vitamine incluse in pret.

Urmareste-ne pe Facebook