Criolipoliza cu Cryonix by Cryogen

Cercetatorii japonezi au maximizat rezultatul dat de CRIOLIPOLIZA prin fascicule LASER SOFT care sparg depozitele calcifiate de grasime, astfel incat inghetarea controlata individuala a celulelor grase care trebuie eliminate, sa se produca mai rapid. De la o ora de tratament standard cu Criolipoliza, CRYONIX distruge celulele grase in numai 30 minute de tratament.

Tehnologia de ultima generatie! Perfectiunea sta in detalii!
Cryogen aduce cu sine o tehnologie complet non=invaziva, cu rezultate ce rivalizeaza cu operatiile estetice chirurgicale.

– 2 capete de tratament care actioneaza simultan, pentru o mai mare eficienta a sedintei de tratament.
– 8 fascicule de laser soft 640 nm
– Touch screen independent pe fiecare capat de tratament
– Vacuum precis, dispus omogen prin 10 duze convergente
– Temperatura minima reglabila intre -5o C si 5o C

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Este soluția naturală de a pierde în centimetri, distrugând celulele grase din zona dorită de tine în numai 30 de minute.

Cui se adreseaza procedurile de criolipoliza?

Procedurile de criolipoliza sunt destinate atat femeilor, cat si barbatilor!

Ce este laser soft?

Este un laser special dezvoltat pentru programele de slabire si remodelare corporala, de 640 nm care fragmenteaza depozitele calcifiate de grasime si conglomeratele fibroase celulitice. Astfel faciliteaza CRIOLIPOLIZA si reduce timpul de tratament standard.

Vacuum

Cu rol in aspirarea printr-o presiune negativa a unui pliu de grasime cu o consistenta minima de 2,5 centimetri. Imbunatateste fluiditatea in tesuturi, ajuta la prevenirea celulitei si la eliminarea ei chiar si in stadiile cele mai avansate.

Fiecare dintre noi avem blocuri de grasime imune la dieta sau exercitii. Le stim cu totii… acele zone pe care oricat le-am lucra, nu reusim sa vedem nici o imbunatatire.
LASERUL SOFT sparge blocurile de grasime, fragmentandu-le in portiuni mai mici. CRIOLIPOLIZA intervine cu procesul de inghetare mult mai rapid asupra celulelor grase si provoaca apoptoza.
Restul tesuturilor si nervii raman intacte, deoarece lipidele din celula grasa se cristalizeaza la o temperatura mai mare decat apa in celelalte celule.
Ulterior tratamentului, celulele grase intra in apoptoza si sunt eliminate treptat, in urmatoarele saptamani dupa tratament, chiar de catre sistemul imunitar, fara a fi nevoie de terapii suplimentare.
Stratul de grasime este dramatic redus. Imbunatatirea conturului corporal survine natural, definitiv si fara efecte secundare!

Ce mai trebuie sa stii despre criolipoliza?

Rezultatele tratamentului apar in timp, in functie de cat de repede elimina organismul toate celulele moarte
Manipulii au capacitatea de a ingheta tesutul adipos pana la -5 grade C in functie de stratul de grasime
Fluxul sangvin si circulatia limfatica sunt imbunatatite si astfel sunt eliminate celulele grase si nodulii celulitici
Este o procedura non-invaziva si nedureroasa
Este indicat sa realizezi o sedinta de vacuum dupa sedinta de criolipoliza pentru a ajuta la eliminarea celulelor moarte
Rezultatele criolipolizei cu laser soft sunt uimitoare prin programul pe care ti-l propunem de combinare a tratamentelor